Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1626/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1626/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1626/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1626/00 te teleladen.


PHILIPS HR1626/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (955 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1626/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Gevaar -- Dompel de motorunit nooit in water of een andere vloeistof en spoel deze ook niet onder de kraan af. Waarschuwing -- Controleer of het voltage dat wordt aangegeven op het apparaat, overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. [. . . ] -- Gebruik het apparaat met de accessoires niet langer dan 3 minuten zonder onderbrekingen. -- Maximaal geluidsniveau = 85 dB(A) Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle toepasbare richtlijnen en voorschriften met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden. Reiniging en onderhoud Dompel de motorunit, de koppelunit voor de dubbele klopper en het deksel van de XL-hakmolen (HR1628) nooit onder in water of andere vloeistoffen en spoel ze ook niet af onder de kraan. Voor u begint met schoonmaken: 1 Haal de stekker uit het stopcontact. Tip: U kunt de rubberen ring van de hakmolenkom verwijderen voor extra grondige reiniging. Tip: U kunt de mixstaaf snel schoonmaken door de beker (alleen HR1626) direct na gebruik te legen en om te spoelen. Doe vervolgens warm water met een beetje afwasmiddel in de beker (alleen HR1626), steek de mixstaaf erin en laat het apparaat ongeveer 10 seconden werken. Com/service om accessoires en reserveonderdelen te kopen of ga naar uw Philips-dealer. U kunt ook contact opnemen met het Philips Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). U kunt een rechtstreeks aangedreven minihakmolen als extra accessoire bestellen (onder codenummer 4203 035 83450). Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, bezoek dan www. Als dit het geval is, stop dan met het gebruik van het apparaat en laat het 60 minuten afkoelen. Neem contact op met uw Philips-dealer of een door een door Philips geautoriseerd servicecentrum als het probleem zich blijft voordoen. Laat de ingrediënten afkoelen tot ongeveer 80 °C voordat u ze gaat verwerken. Nee, het apparaat kan worden beschadigd als u zeer harde ingrediënten zoals botten en fruit met pitten verwerkt. Maar het apparaat is geschikt voor het verwerken van ingrediënten als Parmezaanse kaas of chocola. [. . . ] Wees vooral voorzichtig wanneer u de mesunit uit de hakmolenkom verwijdert, wanneer u de hakmolenkom leegt en tijdens het schoonmaken. opmerkingen: -- Als de ingrediënten aan de wand van de hakmolenkom kleven , schakel dan de hakmolen uit. Maak dan de ingrediënten los met een spatel of door het toevoegen van vloeistof. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1626/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1626/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag