Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 1618

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 1618. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 1618 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 1618 te teleladen.


PHILIPS HR 1618 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8253 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 1618

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Drücken Sie die Turbotaste, und verarbeiten Sie die Zutaten ungefähr 5 Sekunden lang. 4 Drücken Sie die Turbotaste, und verarbeiten Sie die Zutaten, bis sie zu einer Paste geworden sind. 3 Gießen Sie das Wasser ab, geben Sie die heiße Milch und die Butter hinzu, und stampfen Sie sie gleichmäßig. -- No toque los bordes de las cuchillas de las unidades de cuchillas, sobre todo si el aparato está enchufado. [. . . ] 2 Snijd grote ingrediënten in kleinere stukjes van ongeveer 2 cm voordat u deze in de handblender doet. 3 Controleer of alle onderdelen goed zijn bevestigd voordat u de stekker in het stopcontact steekt. Snelheid 12-16 12-16 12-16 12-16 2 Bevestig de mixstaaf aan de motorunit (‘klik’) (fig. -- Wanneer u de aan/uitknop gebruikt, kunt u de snelheid regelen met de snelheidskeuzeknop. -- De snelheidskeuzeknop kunt u instellen van 1 (lage snelheid) tot 16 (hoge snelheid). -- Wanneer u op de knop voor turbosnelheid drukt, werkt het apparaat op maximumsnelheid. In dit geval kunt u de snelheid niet aanpassen met de snelheidskeuzeknop. 6 Beweeg het apparaat voorzichtig omhoog en omlaag, en maak ronddraaiende bewegingen om de ingrediënten te mengen (fig. Garde De garde is alleen bedoeld voor het kloppen van slagroom, eiwit en desserts. Tip: Gebruik voor het kloppen van eiwitten een grote kom voor het beste resultaat. Tip: Om spatten te voorkomen, begint u met een lage snelheid en voert u de snelheid na ongeveer 1 minuut op. 5 Na ongeveer 1 minuut kunt u op de knop voor turbosnelheid drukken om verder te gaan op turbosnelheid. Aardappelpureerder De aardappelpureerder is speciaal ontworpen om aardappelpuree te maken en gekookte erwten te pureren. Let op: Gebruik de aardappelpureerder nooit om ingrediënten mee te pureren in een pan die op het vuur staat. Neem de pan altijd van het vuur en laat de ingrediënten een beetje afkoelen voordat u ze pureert. let op: Pureer geen harde of ongekookte etenswaren , want dit kan de aardappelpureerder beschadigen. Let op: Tik niet met de aardappelpureerder tegen de zijkant van de pan tijdens of na het pureren. Let op: Gebruik, om schade te voorkomen, nooit scherpe of harde voorwerpen om de puree van de aardappelpureerder te verwijderen. [. . . ] Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw plaatselijke Philips-dealer. Nederlands 75 Veelgestelde vragen Vraag Het apparaat maakt veel lawaai, produceert een onaangename geur, voelt heet aan of er komt rook uit. Als er zeer harde ingrediënten worden verwerkt, kunnen deze dan het apparaat beschadigen?Antwoord Het apparaat kan een onaangename geur produceren of een beetje rook verspreiden als het te lang is gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 1618

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 1618 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag