Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1572/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1572/40. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1572/40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1572/40 te teleladen.


PHILIPS HR1572/40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3272 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1572/40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor het eerste gebruik Maak de onderdelen die in contact komen met voedsel goed schoon voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt. Gevaar • Dompel de motorunit niet in water en spoel deze ook niet af. [. . . ] Draai na gebruik de snelheidskeuzeknop naar 0 (Uit) en haal vervolgens de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Tip •• Als het klepje voor de draadkloppers, bandkloppers of kneedhaken geblokkeerd is, moet u het klepje voor de staafmixer sluiten. Plaats de staafmixer in de achterzijde van het apparaat en draai deze rechtsom tot de markering op de staafmixer en die op het apparaat op één lijn staan. Haal na gebruik de stekker van het apparaat uit het stopcontact en draai de staafmixer linksom om deze weer te verwijderen. Tip •• (Voor HR1574/HR1575) U kunt de accessoires op de kap van de bewaarbeker leggen voordat u ze schoonmaakt. 4, alleen voor HR1577) Opmerking met name voorzichtig wanneer u de mesunit van de hakmolenkom verwijdert, wanneer u de hakmolenkom leegt en tijdens het schoonmaken. €• Wanneer u sojabonen hakt, gebruik dan de maximale hoeveelheid (200 g) op TURBO-snelheid gedurende 5 seconden voor het beste resultaat. €• Bij bevroren rundvleesblokjes gebruikt u de maximale afmeting van 2 x 2 x 2 cm wanneer u deze verwerkt. €• Wees heel voorzichtig wanneer u de mesunit aanraakt, de messen zijn heel scherp. Prestare Tip •• Als de ingrediënten tegen de zijkant van de hakmolenkom blijven plakken, kunt u ze loshalen •• Verwerk niet meer dan 1 portie zonder onderbreking. Laat het apparaat afkoelen tot •• Zorg ervoor dat de snelheidskeuzeknop op 0 (Uit) staat. Wanneer een product is voorzien van een symbool van een afvalcontainer met een kruis erdoorheen, valt het product onder de Europese richtlijn 2002/96/EG: Gooi het product nooit weg met ander huishoudelijk afval. [. . . ] Als u een probleem hebt of vraag hebt of service nodig hebt, gaat u naar www. Com/ support of neemt u contact op met het Philips Consumer Care Center in uw land. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1572/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1572/40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag