Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1560/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1560/40. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1560/40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1560/40 te teleladen.


PHILIPS HR1560/40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (741 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1560/40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands 81 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. [. . . ] 82 Nederlands -- Trek de stekker uit het stopcontact voordat u de kloppers of de kneedhaken verwijdert en voordat u het apparaat gaat schoonmaken. -- Gebruik geen accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek door Philips worden aanbevolen. als u dergelijke accessoires of onderdelen gebruikt , vervalt de garantie. -- Geluidsniveau: Lc = 77 dB(A) Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. het apparaat gebruiken 1 Steek de kloppers of de kneedhaken in de mixer (‘klik’). €1) Opmerking: Steek de kneedhaak met de kunststof kraag in de grootste opening in de onderzijde van de mixer. 3 minuten *)  egin op een lage snelheid te kloppen om spatten te voorkomen en B schakel pas later over op een hogere snelheid. -- Druk op de turboknop om sneller te mixen of om meer vermogen te hebben bij zware bewerkingen zoals het kneden van gistdeeg. -- Als u het mixen tijdelijk wilt onderbreken zet u de bedieningsknop op ‘0’ om de mixer uit te schakelen. Plaats de mixer vervolgens op de hiel (met de kloppers of de kneedhaken) totdat u verdergaat (fig. 6 Duw de snelheidsknop naar stand ‘0’ en haal de stekker uit het stopcontact wanneer u klaar bent met mixen. 7 Duw de bedieningsknop naar voren naar de uitwerpstand om de kloppers of de kneedhaken te ontgrendelen. €4) Schoonmaken Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. [. . . ] Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw lokale Philips-dealer. Nederlands 85 Recept Toscaans brood Ingrediënten: -- 750 g bloem -- 380 ml water -- 50 ml olie -- 1 theelepel zout -- 1 theelepel suiker -- 1 pak gist -- 1 lepel gedroogde rozemarijn -- 25 g groene of zwarte olijven 1 Doe de bloem, het water, het zout, de suiker, de olie en de gist in een kom. 7 Bak het Toscaanse brood ongeveer 30 minuten in een bakblik op 180°C. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1560/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1560/40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag