Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1459/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1459/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1459/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1459/00 te teleladen.


PHILIPS HR1459/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2417 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1459/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Auswurftaste, um die Drahtquirle/Bandquirle/Knethaken zu entfernen. 1 Belangrijk Lees dit boekje met belangrijke informatie zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. [. . . ] informeer u over de lokale regels inzake gescheiden afvalophaling van elektrische en elektronische toestellen. Een goede afvalverwerking van uw oude product draagt bij tot het voorkomen van mogelijke schade voor het milieu en de volksgezondheid. Com/ welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. Met deze Philips-mixer met een krachtige motor van 300 W profiteert u met minimale inspanning van perfecte resultaten bij het kneden, mengen of kloppen van ingrediënten. Met de vijf speciale snelheidsinstellingen hebt u voor elk recept de volledige controle. D Bloc moteur e Range-cordon f Bride attache-cordon g Deux fouets en plastique (selon le pays) h Deux fouets métalliques (selon le pays) i Deux crochets à pétrir b Turboknop • Houd deze knop ingedrukt voor een hogere snelheid voor lastigere klussen. C Uitwerpknop: druk op deze knop om de geplaatste draadkloppers/bandkloppers/ kneedhaken te verwijderen. 4 Het apparaat gebruiken Voor het eerste gebruik Maak de onderdelen die in contact komen met voedsel goed schoon voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt. 2 Maak de kloppers en de kneedhaken schoon in warm water met een beetje afwasmiddel of in een vaatwasmachine. Begin op een lage snelheid te kloppen om spatten te voorkomen en schakel pas later over op een hogere snelheid. [. . . ] het telefoonnummer vindt u in het 'worldwide guarantee'-vouwblad. Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1459/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1459/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag