Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1399/80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1399/80. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1399/80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1399/80 te teleladen.


PHILIPS HR1399/80 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3888 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1399/80

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] The positioning arrows on the lid and the motor unit should be directly opposite each other. Las flechas de posición de la tapa y las de la unidad motora deben estar unas frente a otras. Nederlands 53 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! [. . . ] let op -- Overschrijd de hoeveelheden en bewerkingstijden aangegeven in de tabel niet. -- Snijd grote ingrediënten in kleinere stukjes van ongeveer 2 cm voordat u deze in de handblender doet. -- Vul de kom nooit met ingrediënten die heter zijn dan 80°C. let op -- Overschrijd de hoeveelheden en bewerkingstijden aangegeven in de tabel niet. -- Gebruik geen accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek door Philips worden aanbevolen. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Nederlands 55 Voor het eerste gebruik -- Maak alle onderdelen die in aanraking komen met voedsel grondig schoon voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt (zie hoofdstuk ‘Schoonmaken’). Het apparaat gebruiken 1 Plaats de mesunit op de pin in het midden van de kom (fig. U bereikt het beste resultaat als u zich aan de hoeveelheden en bewerkingstijden in de tabel houdt. 56 Nederlands Zorg ervoor dat de positioneringspijlen op het deksel en op de motorunit zich recht tegenover elkaar bevinden. Het apparaat blijft werken zolang u de motorunit naar beneden gedrukt houdt. -- Bij het hakken van zachte ingrediënten (bijvoorbeeld uien, peterselie of mager rundvlees), raden we u aan om de motorunit enkele keren achter elkaar kort naar beneden te drukken (‘pulsen’). Schoonmaken Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. Dompel de motorunit nooit in water en reinig deze nooit in de vaatwasmachine. Voor een extra grondige reiniging kunt u de afdichtring en de antislipring ook verwijderen. 2 Maak de kom, het deksel, de mesunit, de afdichtring en de antislipring schoon in de vaatwasmachine of in warm water met wat afwasmiddel. Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. [. . . ] Het apparaat kan ook een onaangename geur of wat rook produceren wanneer het te lang ingeschakeld is. In dit geval moet u het apparaat niet langer laten werken en het 60 minuten laten afkoelen. 58 Nederlands Antwoord Verwijder de motorunit en het deksel van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1399/80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1399/80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag