Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1393/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1393/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1393/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1393/90 te teleladen.


PHILIPS HR1393/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2658 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1393/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees zorgvuldig deze instructies vóórdat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt: Belangrijk · Haal de stekker na gebruik meteen uit het stopcontact. [. . . ] Lees zorgvuldig deze instructies vóórdat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt: Belangrijk · Haal de stekker na gebruik meteen uit het stopcontact. Het apparaat is niet bedoeld voor gebruik door Kleine kinderen en handelingsonbekwame personen zonder toezicht. Kleine kinderen moeten onder toezicht staan om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Bij het verwerken van ingrediënten die veel kleurstof bevatten (zoals rode of zwarte bessen, wortelen, tomaten, rode bieten) kan wat verkleuring van plastic materialen optreden. Wanneer u het apparaat meer dan 2 minuten achtereen hebt gebruikt, laat het dan tenminste 10 minuten afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt. Si prega di leggere attentamente queste istruzioni d'uso prima di utilizzare l'apparecchio per la prima volta. [. . . ] Wanneer u het apparaat meer dan 2 minuten achtereen hebt gebruikt, laat het dan tenminste 10 minuten afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1393/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1393/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag