Gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ 6942

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ 6942. Wij hopen dat dit PHILIPS HQ 6942 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ 6942 te teleladen.


PHILIPS HQ 6942 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (938 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HQ 6942

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uw huid kan 2 tot 3 weken nodig hebben om aan dit Philips-scheersysteem te wennen. Om uw scheerapparaat gemakkelijk en optimaal schoon te kunnen maken, is Philipsscheerhoofdreinigingsspray (typenr. [. . . ] Maak de mesjes en kapjes schoon met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje. Zie `Iedere twee maanden: scheerhoofden' in hoofdstuk `Schoonmaken en onderhoud'. Opmerking: Philips-scheerhoofdreinigingsspray is mogelijk niet in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met het Customer Care Centre in uw land over de verkrijgbaarheid van dit accessoire. U kunt het apparaat ook op de volgende manier schoonmaken: Iedere week: scheerunit en haarkamer Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. Het Super Lift & Cut-systeem zorgt iedere dag voor een gemakkelijke scheerbeurt met een glad resultaat. beweeg voor het beste resultaat de scheerhoofden in zowel rechte als draaiende bewegingen over uw huid. Vervang de scheerhoofden om de twee jaar voor een optimaal scheerresultaat. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Waarschuwing Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. [. . . ] Het scheerapparaat werkt niet wanneer ik de aan/uitknop omhoog schuif. Tijdens de eerste 2-3 weken dat u het apparaat gebruikt is huidirritatie normaal. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HQ 6942

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HQ 6942 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag