Gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ6. Wij hopen dat dit PHILIPS HQ6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ6 te teleladen.


PHILIPS HQ6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (176 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HQ6 BROCHURE (760 ko)
   PHILIPS HQ6 (365 ko)
   PHILIPS HQ6 (599 ko)
   PHILIPS HQ6 (365 ko)
   PHILIPS HQ6 (365 ko)
   PHILIPS HQ6 (365 ko)
   PHILIPS HQ6 (365 ko)
   PHILIPS HQ6 (599 ko)
   PHILIPS HQ6 BROCHURE (755 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HQ6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het apparaat is voorzien van een automatische voltageregelaar en is geschikt voor voltages van 100 tot 240 volt. Laad het apparaat op, bewaar het en gebruik het bij een temperatuur tussen 5cC en 35cC. Zorg ervoor dat het apparaat uitgeschakeld is voordat u het gaat opladen. [. . . ] U kunt zich ook direct scheren, zonder eerst op te laden, door het apparaat rechtstreeks op netspanning aan te sluiten. Laat het apparaat niet langer dan 24 uur op netspanning aangesloten zitten. C Het groene lampje gaat branden zodra u het lege scheerapparaat gaat opladen. C Het groene lampje gaat knipperen wanneer de accu volledig is opgeladen. het apparaat opladen Laad het apparaat op wanneer de motor langzamer gaat draaien of ophoudt met draaien. 3 Haal de stekker uit het stopcontact en trek het stekkertje uit het apparaat wanneer de accu volledig is opgeladen. Een volledig opgeladen apparaat heeft een snoerloze scheertijd tot 30 minuten. Uw huid kan 2 tot 3 weken nodig hebben om aan dit Philips-scheersysteem te wennen. 3 Schakel het scheerapparaat uit door de aan/uitknop naar stand 0 te duwen. Druk op de ontgrendelknop (1) en neem de scheerunit van het apparaat (2). Plaats de opsluitplaat terug in de scheerunit (1) en draai het wieltje rechtsom (2). De volgende accessoires zijn verkrijgbaar: - HQ55 Philips Super Reflex scheerhoofden - HQ100 Philips Action Clean (scheerhoofdreiniger) - HQ101 Philips Action Clean navulflacon (schoonmaakvloeistof voor scheerhoofden) - HQ110 Philips reinigingsspray voor scheerhoofden (spuitbus) Einde van C Gooi het apparaat aan hethet normalezijn levensduur niet weg met huisvuil, maar lever het in op een officieel verzamelpunt om het te laten recyclen. De ingebouwde accu bevat stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Verwijder altijd de accu voordat u het apparaat afdankt of inlevert op een officieel verzamelpunt. Als u moeite heeft de accu te verwijderen, dan kunt u het apparaat ook naar een Philips servicecentrum brengen, waar men de accu voor u zal verwijderen en ervoor zal zorgen dat deze op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. 1 Haal de powerplug uit het stopcontact en trek het stekkertje uit het apparaat. Laat het apparaat lopen tot het stopt, draai de schroeven los en maak het apparaat open. Sluit het scheerapparaat niet meer op netspanning aan wanneer de accu verwijderd is. [. . . ] Als u informatie nodig heeft of als u een probleem heeft, bezoek dan onze website (www. Com), of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het 'worldwide guarantee' vouwblad). Als er geen Customer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips dealer of neem contact op met de afdeling Service van Philips Domestic Appliances and Personal Care BV. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HQ6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HQ6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag