Gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ203 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ203. Wij hopen dat dit PHILIPS HQ203 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ203 te teleladen.


PHILIPS HQ203 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (392 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HQ203 BROCHURE (387 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HQ203BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Gebruik onze Jet Cleanoplossing in combinatie met het Jet Clean-systeem voor een grondige reiniging van de scheerhoofden. Voordeelverpakking · 3-stuksverpakking Jet Clean-oplossing Houdt uw scheerapparaat in perfecte staat · Voor optimale scheerprestaties Reinigt en smeert de scheerhoofden · Voor een grondige reiniging Nieuwe Cool Breeze-geur · Geeft een frisse geur aan uw scheerhoofden Jet Clean-oplossing Voordeelverpakking HQ203/50 Specificaties Inhoud · Capaciteit: 900 ml · Inhoud voldoende voor: gebruik gedurende ca. 3 maanden · Verpakking: 3 flessen Kenmerken Schoonmaken · · Gebruik: Verwissel de vloeistof na elke schoonmaakbeurt Voordeelverpakking 3-stuksverpakking Jet Clean-oplossing om extra lang van een fris en schoon scheerresultaat te genieten. Jet Clean-oplossing De Jet Clean-oplossing reinigt en smeert de scheerhoofden. Reinigt grondig Na het reinigen ruiken, ogen en presteren de scheerhoofden weer als nieuw. Nieuwe Cool Breeze-geur Er blijft een frisse geur aan uw scheerhoofden zitten, zodat u kunt genieten van een fris en schoon scheerresultaat. Publicatiedatum 2011-09-05 Versie: 2. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HQ203

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HQ203 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag