Gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ 136

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ 136. Wij hopen dat dit PHILIPS HQ 136 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HQ 136 te teleladen.


PHILIPS HQ 136 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1320 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HQ 136

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Scherköpfe Wechseln Sie die Scherköpfe aus (siehe sind beschädigt "Ersatz"). Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. [. . . ] 7 Schuif de scheerhoofden terug in de opsluitplaat en plaats de opsluitplaat terug in descheerunit(fig. Extra grondig reinigen Voor extra grondige reiniging kunt u de scheerhoofden elke zes maanden in een ontvettende vloeistof (bijv. Volg voor het verwijderen van de scheerhoofden de hierboven beschreven stappen 1 t/m 4. Breng na het schoonmaken een druppeltje naaimachineolie aan op het centrale punt aan de binnenzijde van de kapjes om slijtage van de scheerhoofden te voorkomen. Vervangen Vervang de scheerhoofden elke 2 jaar of als deze beschadigd of versleten zijn. 3 Om de opsluitplaat te verwijderen, duwt u de zijkanten van de centrale veer naar elkaar toe (1). 4 Schuif de scheerhoofden uit de opsluitplaat en vervang ze door nieuwe scheerhoofden(fig. Accessoires De volgende accessoires zijn verkrijgbaar: - HQ4 Ç Philips-scheerhoofden - HQ110 Philips-scheerhoofdreinigingsspray (niet verkrijgbaar in China). Milieu - Batterijen bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Als u de batterijen weggooit, doe ze dan niet bij het huisvuil, maar lever ze apart in op een officieel aangewezen inzamelpunt voor batterijen. Verwijder de batterijen altijd voordat u het apparaat afdankt en inlevert op een officieel aangewezen inzamelpunt. - Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie & service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website www. [. . . ] Het apparaat gebruiken Scheren Uw huid kan 2 tot 3 weken nodig hebben om aan dit Philips-scheersysteem te wennen. Er zitten Reinig de messen en kapjes met het bijgelelange haren in de verde schoonmaakborsteltje. De batterijen zijn Zorg ervoor dat de aanduidingen + en - op de onjuist geplaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HQ 136

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HQ 136 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag