Gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS930

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS930. Wij hopen dat dit PHILIPS HPS930 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS930 te teleladen.


PHILIPS HPS930 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (862 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HPS930 (396 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HPS930

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Philips Pro Serie wurde dafür entwickelt, Ihnen die beste kosketuksiin laitteen kuumien osien kanssa. [. . . ] Opmerking: het is raadzaam niet te vaak temperaturen boven 200 °C te gebruiken, om schade aan uw haar te voorkomen. ), per una » Wanneer de verwarmingsplaten opwarmen, knipperen de » Wanneer de verwarmingsplaten de gekozen temperatuur hebben » Als het apparaat is ingeschakeld, worden voortdurend en automatisch ionen uitgezonden uit de uitlaat ( ), voor minder pluizig haar en meer glans. ThermoGuard voorkomt onbedoelde blootstelling aan temperaturen boven 200°C. Wanneer u de temperatuur hoger instelt dan 200°C, neemt de temperatuur steeds met 5°C toe. Na apparaat opnieuw inschakelen door de vergrendeling en vast te houden tot het LCD-display oplicht. 5 Plaats uw haar tussen de titaniumplaten van de straightener ( druk de handvatten stevig tegen elkaar. 6 de lok naar beneden (maximaal 5 seconden) vanaf de wortels naar beweging niet te stoppen. Draai om slagen te maken de straightener langzaam een halve slag naar binnen (of naar buiten) wanneer u de haarpunten bereikt en 7 Herhaal de stappen 4 t/m 6 om de rest van het haar te ontkrullen. [. . . ] Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het utan vuxens tillsyn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HPS930

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HPS930 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag