Gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS920/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS920/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HPS920/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS920/00 te teleladen.


PHILIPS HPS920/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1686 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HPS920/00 (1115 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HPS920/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het Philips Pro-assortiment is ontwikkeld om u de beste prestaties te bieden, terwijl uw haar nog steeds wordt verzorgd. We hebben met topstylisten samengewerkt om te ontdekken wat een product professioneel maakt voor consumenten en naar aanleiding daarvan u uw haar snel en met 25% minder schade dankzij de innovatieve en unieke Style&Protect-concentrator (patent aangevraagd), die oververhitting van het haar voorkomt, terwijl de geweldige stylingprestaties behouden blijven. [. . . ] Draai met een lichte draai van uw pols de borstel onderaan half naar binnen (of buiten) om slagen te maken. 3 Houd de föhn dicht bij de uiteinden van de lok 3 tot 4 seconden vast en laat dan los. 4 Houd voor een langduriger resultaat de knop voor een koele luchtstroom ( ) ingedrukt om uw haar te stylen. Of ) te verwijderen, trekt u deze van ) untuk mengeluarkan rambut 30 Philips Pro dryer ( Pro 2300 ) . Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. ) ( ) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. De nabijheid van water kan gevaar opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. [. . . ] Als u dergelijke accessoires of onderdelen gebruikt, komt uw garantie te vervallen. Dit apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HPS920/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HPS920/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag