Gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS910/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS910/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HPS910/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS910/00 te teleladen.


PHILIPS HPS910/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1225 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HPS910/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op een stroombron. [. . . ] Voor nauwkeurig drogen kunt u de concentrator ( of ) op de föhn bevestigen. 2 Zet de temperatuurknop ( ) en de luchtstroomknop ( ) op de gewenste stand. Houd de knop voor een koele luchtstroom ( ) Gratulerar till din nya produkt och välkommen till Philips!2 Beweeg voor het beste resultaat met een ronde borstel de concentrator met volledige spanning langs het haar, van de wortels naar de uiteinden. 3 Begin wanneer de wortels droog zijn met het drogen van het middengedeelte. draai uw polsen en borstel weg van uw hoofdhuid om de spanning te behouden. Tips: richt de föhn altijd omlaag wanneer u vanaf de haarwortels droogt. Leun tijdens het borstelen van uw haar naar voren om vermoeidheid te voorkomen. Herhaal stap 1-3 om de rest van uw haar steil te maken tot het helemaal droog is. 4 Houd voor een langduriger resultaat de knop voor een koele luchtstroom ( ) ingedrukt om uw haar te stylen. Tips: hoe groter de borstel, hoe groter het gedeelte van haar dat u steil kunt maken en hoe sneller u uw haar kunt drogen. Draai met een lichte draai van uw pols de borstel onderaan half naar binnen (of buiten) om slagen te maken. 3 Houd de föhn dicht bij de uiteinden van de lok 3 tot 4 seconden vast en laat dan los. 4 Houd voor een langduriger resultaat de knop voor een koele luchtstroom ( ) ingedrukt om uw haar te stylen. 2 Plaats het apparaat op een hittebestendig oppervlak tot het is afgekoeld. 3 Om de concentrator ( of ) te verwijderen, trekt u deze van de föhn af. [. . . ] WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of ander waterhoudend object. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HPS910/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HPS910/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag