Gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS 920/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS 920/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HPS 920/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HPS 920/00 te teleladen.


PHILIPS HPS 920/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1613 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HPS 920/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het Philips Pro-assortiment is ontwikkeld om u de beste prestaties te bieden, terwijl uw haar nog steeds wordt verzorgd. We hebben met topstylisten samengewerkt om te ontdekken wat een product professioneel maakt voor consumenten en naar aanleiding daarvan u uw haar snel en met 25% minder schade dankzij de innovatieve en unieke Style&Protect-concentrator (patent aangevraagd), die oververhitting van het haar voorkomt, terwijl de geweldige stylingprestaties behouden blijven. Style&Protect-concentrator De unieke, innovatieve Style&Protect-concentrator is ontwikkeld om het haar nauwkeurig te stylen met een concentrator van 6 mm heel dicht bij het haar en raakt het haar soms aan. [. . . ] 4 Houd voor een langduriger resultaat de knop voor een koele luchtstroom ( ) ingedrukt om uw haar te stylen. Tips: hoe groter de borstel, hoe groter het gedeelte van haar dat u steil kunt maken en hoe sneller u uw haar kunt drogen. Draai met een lichte draai van uw pols de borstel onderaan half naar binnen (of buiten) om slagen te maken. 3 Houd de föhn dicht bij de uiteinden van de lok 3 tot 4 seconden vast en laat dan los. 4 Houd voor een langduriger resultaat de knop voor een koele luchtstroom ( ) ingedrukt om uw haar te stylen. Of ) te verwijderen, trekt u deze van ) untuk mengeluarkan rambut 30 Philips Pro dryer ( Pro 2300 ) . Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. ) ( ) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. De nabijheid van water kan gevaar opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of ander waterhoudend object. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. Indien het netsnoer beschadigd is, moet het worden vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met voorkomen. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke capaciteiten of weinig ervaring en kennis, mits zij toezicht of instructie hebben ontvangen aangaande veilig gebruik van het apparaat, en zij de gevaren van het gebruik begrijpen. [. . . ] Dit apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Bewaar uw föhn uit het Philips Pro-assortiment op een veilige, droge en stofvrije plek. Over het vervangen van een hulpstuk) of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HPS 920/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HPS 920/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag