Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8698

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8698. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8698 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8698 te teleladen.


PHILIPS HP8698 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3533 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP8698 (3542 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8698

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van water. • Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. De nabijheid van water kan gevaar opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. [. . . ] als u op uw product een doorstreepte afvalcontainer op wieltjes ziet, betekent dit dat het product valt onder de EU-richtlijn 2012/19/EU. Win inlichtingen in over de manier waarop elektrische en elektronische producten in uw regio gescheiden worden ingezameld. Neem bij de verwijdering van oude producten de lokale wetgeving in acht en doe deze producten niet bij het gewone huishoudelijke afval. Als u oude producten correct verwijdert, voorkomt u negatieve gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. 2 Opmerking: vervang nooit hulpstukken of de styler als het apparaat bezig is met opwarmen of als het heet is. Laat het apparaat voor optimaal stylingresultaat 3-5 minuten opwarmen. Trek niet aan de krultang wanneer u een lok haar afrolt, anders trekt u de krul weer recht. Kies een geschikt hulpstuk en de juiste styler voor het gewenste kapsel. Kapsel Strakke krullen Golven Wafels Steil kapsel en slag creëren Hulpstukken Kleine krultang (   ) Kleine krultang (   ) en opschuifbare borstel (   ) Wafeltang/straightener (   ) met gebogen oppervlakten (   ) naar elkaar Wafeltang/straightener (   ) met platte oppervlakten (   ) naar elkaar Uw haar stylen Voordat u uw haar gaat stylen: 1 Zorg ervoor dat de pijl op de ring naar het ontgrendelspictogram op het handvat wijst(   ). 2 Schuif een geschikt hulpstuk op de metalen buis (   ) van het handvat (   ) en draai de ring rechts/tegen de klok om te vergrendelen (   ). • Om het hulpstuk te verwijderen, draai de ring links/met de klok mee om te ontgrendelen (   ) en trek het hulpstuk eraf. 4 Zet de aan-uitschakelaar (   ) op I om het apparaat in te schakelen. »» Het aan-uitlampje (   ) begint te branden en knippert vervolgens. »» Wanneer het apparaat klaar voor gebruik is, houdt het lampje op met knipperen. 5 Plaats het apparaat met de steun (   ) op een hittebestendig oppervlak. 6 Kam uw haar en verdeel uw haar in kleine lokken met een breedte van maximaal 2-4cm. [. . . ] 2 Plaats het apparaat op een hittebestendig oppervlak tot het is afgekoeld. U kunt het apparaat ook aan het ophangoog (   ) hangen of het opbergen in het bijgeleverde hittebestendige etui (   ). 3 Als u informatie nodig hebt (bijv. over het vervangen van een hulpstuk) of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. philips. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8698

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8698 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag