Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8696/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8696/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8696/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8696/00 te teleladen.


PHILIPS HP8696/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3505 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8696/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. • Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. • Indien het netsnoer beschadigd is, moet het worden vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van of boven een bad, wasbak, gootsteen enz. [. . . ] Gebruik dit apparaat niet in de buurt van of boven een bad, wasbak, gootsteen enz. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. De nabijheid van water vormt een risico, zelfs wanneer het apparaat is uitgeschakeld. • Controleer of het voltage dat wordt aangegeven op het apparaat, overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. Gebruik het apparaat niet indien de stekker, het snoer of het apparaat zelf beschadigd is. • Voor extra veiligheid adviseren we u een aardlekschakelaar te installeren in de elektrische groep die de badkamer van stroom voorziet. Deze aardlekschakelaar dient een waarde te hebben die niet hoger is dan 30 mA. • Voorkom dat het netsnoer in aanraking komt met de hete delen van het apparaat. »» Wanneer het apparaat klaar voor gebruik is, houdt het lampje ( ) op met knipperen. 3 Voordat u met krullen begint, kamt u uw haar en verdeelt u uw haar in kleine gedeelten. Druk op de hendel ( ) en plaats een haarlok tussen de staaf ( ) en de klem ( ). 4 Sluit de klem door de hendel los te laten en schuif de staaf naar het uiteinde van de lok. 5 Houd het koele uiteinde ( ) en de hendel ( ) van de krultang vast en draai vervolgens de haarlok van de punt tot de wortel om de staaf heen door de krultang rond te draaien. Opmerking •• Trek niet aan de krultang wanneer u de lok afrolt, anders trekt u de krul weer recht. 7 Rol de lok af tot u de klem weer met de hendel kunt openen. U kunt uw haar naar wens zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen krullen. Na gebruik: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ] Opmerking •• Trek niet aan de krultang wanneer u de lok afrolt, anders trekt u de krul weer recht. 7 Rol de lok af tot u de klem weer met de hendel kunt openen. U kunt uw haar naar wens zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen krullen. Na gebruik: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8696/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8696/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag