Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8663/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8663/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8663/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8663/00 te teleladen.


PHILIPS HP8663/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3243 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8663/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aardlekschakelaar dient een waarde te hebben die niet hoger is dan 30 mA. Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. [. . . ] 1) naar de stand voor een sterke en warme luchtstroom voor snel drogen en stylen, of naar voor een zachte luchtstroom, de ThermoProtect-droogstand waarbij uw haar wordt beschermd tegen oververhitting. (Alleen voor HP8661, HP8662, HP8663) U kunt ook een koude voor het stylen van uw haar. Luchtstroom kiezen (Alleen voor HP8662, HP8663) Wanneer het apparaat is ingeschakeld, worden er voortdurend en automatisch ionen uitgegeven voor meer glans en minder pluizig haar. 2 Draai een haarlok om de borstel waarbij de borstelpennen uit de borstel komen. 1) om de borstelpennen in te trekken en verwijder de borstel uit uw haar. 2 Borstel langzaam met de bladborstel door uw haar, net als met een normale borstel. Tip: u kunt ook aan de onderkant van uw haar borstelen om meer volume te creëren. Draai de borstel bij het uiteinde van de lok naar binnen of naar buiten. 3 Houd de borstel 7 tot 10 seconden op dezelfde plek en haal deze daarna uit het haar. Na gebruik: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ] Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. Voor extra veiligheid adviseren we u een aardlekschakelaar te installeren in de elektrische groep die de badkamer van stroom voorziet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8663/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8663/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag