Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP-8656

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP-8656. Wij hopen dat dit PHILIPS HP-8656 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP-8656 te teleladen.


PHILIPS HP-8656 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3928 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP-8656 (3930 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP-8656

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van water. • Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. [. . . ] Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. elektrische schokken te voorkomen. apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. Elektromagnetische velden (EMV) Dit apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving. 2 Uw haar stylen Opmerking: laat het apparaat en de hulpstukken altijd afkoelen voordat u de hulpstukken bevestigt of verwijdert. Stylingresultaat Maak natuurlijk steil haar Meer volume bij de haarwortels Haarpunten naar binnen of naar buiten krullen Lossekrullen maken Droog haar Hulpstukken Bladborstel ( ) (alleen HP8656) Volumizer ( ) Thermoborstel ( ) Borstel met intrekbare pennen ( ) Blaasmond ( ) Tip •• Breng voordat u begint de warmtebeschermende spray aan om uw haar beter te beschermen. Voor en na het stylen van uw haar (afb. 3 Breng een geschikt hulpstuk op de styler aan en draai het hulpstuk naar links. »» hoort een ‘klik’ wanneer het hulpstuk is vergrendeld. 1) in op een zachte en koele voor het aanbrengen van uw haarstijl, een luchtstroom voor snel drogen en stylen, of sterke en warme luchtstroom ThermoProtect voor voorzichtig drogen en stylen waarbij uw haar wordt beschermd tegen oververhitting. »» het apparaat is ingeschakeld, worden voortdurend en Als automatisch ionen uitgezonden voor extra glans en minder kroezen. 1) om het hulpstuk van het Tip •• Breng na het stylen haarlak of mousse aan om uw haarstijl te verstevigen. Maak natuurlijk steil haar (afb. 2 Borstel langzaam met de bladborstel door uw haar, net als met een normale borstel. Tip: u kunt aan de onderkant van uw haar borstelen om meer volume te creëren. [. . . ] 2 Plaats het apparaat op een hittebestendig oppervlak tot het is afgekoeld. Opmerking •• Het etui is voor het bewaren van het apparaat en de hulpstukken. Gevaar •• Vermijd verkeerd gebruik van het etui. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP-8656

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP-8656 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag