Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8634

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8634. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8634 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8634 te teleladen.


PHILIPS HP8634 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3431 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8634

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor extra veiligheid adviseren we u een aardlekschakelaar te installeren in de elektrische groep die de badkamer van stroom voorziet. Deze aardlekschakelaar dient een waarde te hebben die niet hoger is dan 30 mA. [. . . ] Als u oude producten correct verwijdert, voorkomt u negatieve gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. Met de (HP8632, HP8633, HP8634) maakt u snel en eenvoudig zachte krullen en golven terwijl u tegelijkertijd uw haar verzorgt. De verwarmde staaf van 45 mm zorgt op een veilige manier voor langdurige resultaten en de intrekbare borstelpennen garanderen veilig gebruik en perfecte stylingresultaten. We hopen dat u zult genieten van het gebruik van uw Sottili e fragili Normali e spessi Bassa (160 °C) Alta (190 °C) ). Knop voor het intrekken van de borstelpennen Borstelstaaf (Alleen HP8632) met keratinelaag (Alleen HP8633) met keramische laag (Alleen HP8634) met toermalijnen keramische laag Borstelpennen Uitlaatopeningen voor ionen Aan-lampje Temperatuur/uit-schakelaar 360º draaibaar snoer Ophangoog Produktet er utformet og produsert med materialer og deler av svært høy kvalitet som kan resirkuleres og gjenbrukes. 10 Voorbereiding voor uw haar: Gebruik hittebestendige spray voor u nat haar droogt. Als u krullend of kroezend haar hebt, kam uw haar dan voordat u de verwarmde stijlborstel gebruikt. Gebruik een milde verstevigende spray voor u de verwarmde stijlborstel gebruikt. Kies als volgt een geschikte temperatuurstand of ( ) voor uw haartype: Haartype Fijn en breekbaar Normaal en dik » Het aan-lampje gaat branden ( ). » De ionenfunctie wordt geactiveerd wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. 2 Draai de knop voor het intrekken van de borstelpennen ( ) om zodat de borstelpennen uit de borstel komen. 5 Draai het handvat zo dat de haarpunten rond de staaf ( ) zijn gewikkeld. [. . . ] Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke Als u meer informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8634

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8634 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag