Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8631

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8631. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8631 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8631 te teleladen.


PHILIPS HP8631 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3368 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8631

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. [. . . ] De verwarmde staaf van 38 mm zorgt op een veilige manier voor langdurige resultaten en de intrekbare borstelpennen garanderen veilig gebruik en perfecte stylingresultaten. We hopen dat u zult genieten van het gebruik van uw Produktet er utformet og produsert med materialer og deler av svært høy kvalitet som kan resirkuleres og gjenbrukes. Knop voor het intrekken van de borstelpennen Borstelstaaf met keramische buitenlaag Borstelpennen Aan-lampje Aan-uitknop 360º draaibaar snoer Ophangoog gjør det enkelt og raskt å lage myke krøller og bølger samtidig som du tar vare på håret. Voorbereiding voor uw haar: Gebruik hittebestendige spray voor u nat haar droogt. Als u krullend of kroezend haar hebt, kam uw haar dan voordat u de verwarmde stijlborstel gebruikt. Gebruik een milde verstevigende spray voor u de verwarmde stijlborstel gebruikt. 3 Draai de knop voor het intrekken van de borstelpennen ( ) om zodat de borstelpennen ( ) uit de borstel komen. 5 Draai het handvat zo dat de haarpunten rond de staaf ( ) zijn gewikkeld. Tip: als het haar van de staaf glijdt, plaatst u de losse haren met uw vingers tussen de borstelpennen. 6 Draai het handvat zodat de haarstreng zich volledig op de staaf ( ) bevindt. Tip: houd voor een langdurig resultaat de krullen nadat u de borstel uit uw haar hebt gehaald enkele seconden in uw hand, zodat ze kunnen afkoelen. Als u uw haar meer volume wilt geven, wikkelt u uw haar van de wortels tot de punten om de staaf. [. . . ] Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke capaciteiten of weinig ervaring en kennis, mits zij toezicht of instructie hebben ontvangen aangaande veilig gebruik van het apparaat, en zij de gevaren van het gebruik begrijpen. Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8631

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8631 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag