Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8605/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8605/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8605/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8605/00 te teleladen.


PHILIPS HP8605/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1392 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8605/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij hopen dat u zult genieten van het gebruik van uw CurlControl. 3 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. [. . . ] • Breng het apparaat altijd naar een door Philips geautoriseerd servicecentrum voor onderzoek of reparatie. Reparatie door een onbevoegde persoon kan een bijzonder gevaarlijke situatie voor de gebruiker veroorzaken. Dit heeft geen invloed op de prestaties van het apparaat. • Houd het apparaat uit de buurt van brandbare voorwerpen en • Dek het apparaat nooit af als het heet is (bijv. met een handdoek of • Laat het apparaat nooit onbeheerd achter als het op netspanning is • De staaf van het apparaat kan verkleuringen vertonen bij gebruik • Dit apparaat is bijzonder heet, houd uw volledige aandacht erbij bij • Houd alleen het handvat vast als het apparaat is aangesloten. • Plaats het apparaat altijd met de standaard op een hittebestendige, stabiele, vlakke ondergrond. Laat de hete staaf nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. materialen als het is ingeschakeld. Elektromagnetische velden (EMV) Dit apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving. 4 Uw haar krullen Zorg dat u een temperatuurstand kiest die bij uw haar past. Kies altijd een lage stand wanneer u de krultang voor het eerst gebruikt. Haartype Fijn, licht krullend of licht ontkruld Lichtgetint, blond, gebleekt of gekleurd Temperatuurstand Laag tot gemiddeld (stand 1-5) Laag (stand 1-3) Stug, krullend, moeilijk te ontkrullen Gemiddeld tot hoog (stand 4-8) 1 Steek de stekker in een stopcontact. »» Het aan-uitlampje ( ) begint te branden en knippert vervolgens. [. . . ] U kunt het apparaat ook aan het ophangoog ( ) hangen. 5 Garantie en service Als u informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. philips. com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw plaatselijke Philips-dealer of neem contact op met de afdeling Service van Philips Domestic Appliances and Personal Care BV. 6 Problemen oplossen Als u een probleem hebt met de krultang en u er niet in slaagt dit probleem op te lossen met behulp van onderstaande informatie, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Philips-servicecentrum of met het Philips Customer Care Centre in uw land. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8605/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8605/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag