Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8600/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8600/40. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8600/40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8600/40 te teleladen.


PHILIPS HP8600/40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9773 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8600/40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Over het vervangen van een hulpstuk) of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). [. . . ] €¢ Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. €¢ Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. €¢ Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. €¢ Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek zijn aanbevolen door Philips. Houd het handvat alleen vast als andere onderdelen heet zijn en vermijd contact met de huid. €¢ Plaats het apparaat altijd met de standaard op een hittebestendige, stabiele, vlakke ondergrond. Laat de hete staaf nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. €¢ Voorkom dat het netsnoer in aanraking komt met de hete delen van het apparaat. • Houd het apparaat uit de buur t van brandbare voorwerpen en materialen als het is ingeschakeld. €¢ Houd de staaf schoon en vrij van stof en stylingproducten zoals mousse, haarlak en gel. €¢ De staaf van het apparaat kan verkleuringen vertonen bij gebruik met gekleurd haar. €¢ Breng het apparaat altijd naar een door Philips geautoriseerd servicecentrum voor onderzoek of reparatie. [. . . ] 8 Laat de hendel los en schuif de staaf naar het uiteinde van de lok. 9 Houd het koele uiteinde ( ) en de hendel ( ) van de krultang vast en draai vervolgens de haarlok van de punt tot de wortel om de staaf heen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8600/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8600/40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag