Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8372/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8372/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8372/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8372/00 te teleladen.


PHILIPS HP8372/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (580 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8372/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Las placas de calentamiento calientes nunca Evite que el cable de alimentación entre en contacto con las piezas calientes del aparato. Laat de hete verwarmingsplaten nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. [. . . ] Hvis du kaster gamle produkter på riktig De MoistureProtect-straightener heeft een innovatieve nieuwe sensortechnologie die Moisture Protect-sensor wordt genoemd. Voordat u het apparaat gebruikt: 1 Steek de stekker in een stopcontact. » Als het apparaat is ingeschakeld, worden voortdurend en automatisch ionen uit de uitlaat uitgezonden voor minder pluizig haar en meer glans. Of om een geschikte 4 Druk op de temperatuurknop temperatuur begint op het display te knipperen. Çevre » Wanneer de ontkrulplaten de gekozen temperatuur hebben -knop ( d ) 5 Als u MoistureProtect wilt uitschakelen, moet u de gedurende één seconde ingedrukt houden. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. 7 Plaats de lok tussen de ontkrulplaten en druk de handgrepen stevig tegen elkaar. [. . . ] Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, kunt u contact opnemen met uw lokale Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8372/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8372/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag