Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8363/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8363/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8363/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8363/00 te teleladen.


PHILIPS HP8363/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (648 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8363/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] J k Bloquee las placas alisadoras cerrando los mangos de las placas y . [. . . ] De ontkrulplaten maken een ratelend geluid wanneer deze elkaar licht raken. Druk op de SONIC-knop ( ) om de sonische functie in of uit te schakelen. Straightener 2 tot 3 seconden in deze positie en laat vervolgens de lok los. Vergrendel de ontkrulplaten door de armen van de platen te sluiten en de plaatvergrendeling te verschuiven naar . Nederlands 1 Inleiding 6 7 4 nieuw ontwikkelde Triple-Care™-platen waarmee elke haar wordt haarverzorgingstechnieken die met elkaar samenwerken: TempPrecision-technologie: dankzij het krachtige verwarmingselement levert deze straightener sneller resultaat zonder het haar te oververhitten. Dankzij de constantere temperatuur, net temperatuur, terwijl u de stijl krijgt die u wilt. Philips EHD+ Technology™: de volledige platen verdelen de warmte altijd gelijkmatig, waardoor schade door hete plekken wordt voorkomen. Verdelen het haar gelijkmatig over de platen, zodat elke haar verzorging samen voor een gezonde, glanzende look. [. . . ] Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8363/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8363/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag