Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8362/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8362/20. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8362/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8362/20 te teleladen.


PHILIPS HP8362/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (916 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8362/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kies altijd een lage temperatuurstand wanneer u de straightener voor het eerst gebruikt. Haartype Stug, krullend, moeilijk te ontkrullen Temperatuurstand Gemiddeld tot hoog (170°C - 199°C) Laag tot gemiddeld (160°C en lager) Lichtgetint, blond, gebleekt of gekleurd 1 Steek de stekker in een stopcontact. [. . . ] Als u slagen wilt maken, draai de straightener dan bij het einde van de haarlok een halve slag naar binnen (of buiten). Houd de straightener 2 tot 3 seconden in deze positie en laat vervolgens de lok los. 8 Herhaal stap 6 en 7 na 20 seconden totdat u het gewenste resultaat hebt bereikt. na gebruik: 1 Deactiveer de vergrendelingsfunctie door de vergrendelingsknop ( ) te verschuiven en 1 , 5 seconden ingedrukt te houden. 5 Vergrendel de ontkrulplaten door de armen van de platen te sluiten en de plaatvergrendeling te verschuiven naar . Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. De Philips ProCareTemp-straightener beschikt over nieuw ontwikkelde Triple-Care™-platen waarmee elke haar wordt beschermd tegen te hoge temperaturen en waarmee u verzekerd bent van de beste resultaten. De Triple-Care™-platen bieden 3 haarverzorgingstechnieken die met elkaar samenwerken: TempPrecision-technologie: dankzij het hoogwaardige verwarmingselement houdt de straightener een constante temperatuur en kunt u uw haar ontkrullen bij een stabiele en meer verzorgende temperatuur, net onder 200°C, terwijl u de stijl krijgt die u wilt!Philips EHD+ Technology™: de volledige platen verdelen de warmte altijd gelijkmatig, waardoor schade door hete plekken wordt voorkomen. 4 Garantie en service Overzicht van de straightener a b c d e f g Als u informatie nodig hebt (bijv. Over het vervangen van een hulpstuk) of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com/support) of neem contact met het Philips Customer Care Centre in uw land op. het telefoonnummer vindt u in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. [. . . ] Plaats het apparaat altijd met de standaard op een hittebestendige, stabiele, vlakke ondergrond. Laat de hete verwarmingsplaten nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8362/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8362/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag