Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8339/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8339/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8339/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8339/00 te teleladen.


PHILIPS HP8339/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (119 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP8339/00 ANNEXE 1 (796 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8339/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5 Coloque las raíces entre las placas alisadoras ( 1 2 » » 3 4 ) ) y presione los ) hasta la posición Laitetta ei ehkä ole tar- Varmista, että laitteen tyyppikoitettu käytettäväksi nitteellä. Laat de hete verwarmingsplaten nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. [. . . ] Houd het apparaat uit de buurt van brandbare voorwerpen en materialen als het is ingeschakeld. Dek het apparaat nooit af als het heet Gebruik het apparaat alleen op droog haar. Deze laag kan in Dit heeft echter geen invloed op de prestaties van het apparaat. Een door Philips geautoriseerd servicecentrum voor onderzoek of reparatie. Reparatie door een onbevoegde persoon kan leiden tot Produkten är utvecklad och tillverkad av högkvalitativa material och komponenter som både kan återvinnas och återanvändas. Forberedelse av håret: Dit Philips-apparaat voldoet aan alle normen en voorschriften met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden. controleer of het apparaat Controleer de zekering voor dit stopcontact in uw huis. Controleer of het voltage apparaat overeenkomt met de Het apparaat doet het helemaal niet. Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of stekker uit het stopcontact. Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met voorkomen. [. . . ] Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met voorkomen. Dit apparaat kan worden gebruikt door personen met verminderde capaciteiten of weinig ervaring en hebben ontvangen aangaande veilig gebruik van het apparaat, met het apparaat spelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8339/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8339/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag