Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8301/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8301/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8301/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8301/00 te teleladen.


PHILIPS HP8301/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (685 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8301/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Las placas de calentamiento calientes nunca Evite que el cable de alimentación entre en contacto con las piezas calientes del aparato. 5 Platzieren Sie das Haar zwischen die Haarglätterplatten, ( drücken Sie die Griffe zusammen. [. . . ] : Tip Het wordt aangeraden de verwarmingsplaten te vergrendelen voor gebruik. 5 Plaats het haar tussen de platen ( 6 de lok naar beneden (maximaal 5 seconden) vanaf de wortels naar beweging niet te stoppen. Om slag te creëren, roteert u de straightener langzaam in een ronddraaiende beweging naar binnen (of naar buiten). Wanneer u 7 Herhaal stap 4 t/m 6 om de rest van het haar te ontkrullen. Na gebruik: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. 2 Plaats het apparaat op een hittebestendig oppervlak tot het is afgekoeld. 3 Garantie en service of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. Misschien is het apparaat niet geschikt voor de netspanning waarop het is aangesloten. [. . . ] Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8301/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8301/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag