Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8270/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8270/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8270/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8270/00 te teleladen.


PHILIPS HP8270/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (672 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8270/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. [. . . ] Hierdoor is het haar en de hoofdhuid beter beschermd tegen oververhitting en blijft uw haar gezond en glanzend. Wij hebben de sensor al ingeschakeld zodat u meteen van een maximale bescherming kunt genieten. De blaasmond stelt u in staat de luchtstroom te richten op de borstel of kam waarmee u uw haar in model aan het brengen bent. Voor meer volume in uw krullen en een veerkrachtig kapsel bevestigt u de diffuser ( ) op de föhn. Het wordt aangeraden om de blaasmond ( ) alleen voor het stylen te gebruiken en de haarvriendelijke droogstand voor dit doel te gebruiken. ( ) på Efter användning: 5 2 Zorg ervoor dat de sensorschakelaar ( ) is ingeschakeld zodat u er zeker van bent dat het haar tegen oververhitting wordt beschermd. Sakelar Suhu setelan Quick dry Thermoprotect fungsi keramas dengan cepat yang optimal dan memberikan perlindungan tambahan dari kondisi terlalu panas pada rambut Sneldroogstand Nat haar snel drogen Haarvriendelijke Zorgt voor de optimale droogtemperatuur en biedt extra droogstand bescherming tegen oververhitting van het haar Het haar voorzichtig drogen funzione Asciugatura veloce dei capelli bagnati 1 2 3 4 Stäng av apparaten och dra ur nätsladden. » Het LED-lampje ( ) gaat altijd branden wanneer de sensor is ingeschakeld. 4 Druk op de knop voor koele luchtstroom ( ) voor een koele 1 2 3 4 Slå apparatet av, og trekk ut støpselet fra stikkontakten. » Wanneer de functie is ingeschakeld, kunt u een speciale geur ruiken. Dit is normaal en wordt veroorzaakt door de ionen die het apparaat produceert. Als u de ionenfunctie wilt in- of uitschakelen, zet u de ionenknop ( ) op of . [. . . ] Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8270/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8270/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag