Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP-8260

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP-8260. Wij hopen dat dit PHILIPS HP-8260 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP-8260 te teleladen.


PHILIPS HP-8260 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (178 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP-8260 BROCHURE (1598 ko)
   PHILIPS HP-8260 (174 ko)
   PHILIPS HP-8260 BROCHURE (1957 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP-8260

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De föhn heeft een uniek ontworpen luchtuitlaat (die gebruikmaakt van een waaiervormig EHD-rooster, zie onderstaande afbeelding) die ervoor zorgt dat de hitte zelfs bij hoge temperaturen zeer gelijkmatig wordt verdeeld en beschadigende hete plekken voorkomt. Dankzij deze technologie hebt u 20% minder last van oververhitting van het haar. * Hierdoor is het haar beter beschermd tegen oververhitting en blijft uw haar gezond en glanzend. [. . . ] Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. Elektromagnetische velden (EMV) Dit apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving. 3 Uw haar drogen 1 Steek de stekker in een stopcontact. Voor nauwkeurig drogen kunt u de concentrator ( ) op de föhn bevestigen. De concentrator stelt u in staat de luchtstroom te richten op de borstel of kam waarmee u uw haar in model aan het brengen bent. Voor meer volume in uw krullen en een veerkrachtig kapsel bevestigt u de diffuser ( ) op de föhn. De volumediffuser is speciaal ontwikkeld om zowel steil als golvend of krullend haar op zachte wijze te drogen. Steek de pennen zo in uw haar dat ze uw hoofdhuid raken om uw haar meer volume te geven vanaf de wortels. Maak ronddraaiende bewegingen met het apparaat om de warme lucht gelijkmatig door het haar te verspreiden. 2 Zet de luchtstroomknop ( ) en de temperatuurknop ( ) op geschikte standen. Overschakelen Instellingen Functie Temperatuur Sneldroogstand Nat haar snel drogen. [. . . ] Oplossing Controleer of er spanning op het stopcontact staat. Probleem Het apparaat doet het helemaal niet. Misschien is het apparaat niet geschikt voor de netspanning waarop het is aangesloten. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. Controleer voordat u het apparaat weer inschakelt of de luchtroosters niet verstopt zitten met pluizen, haar enz. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP-8260

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP-8260 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag