Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8230/60

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8230/60. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8230/60 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8230/60 te teleladen.


PHILIPS HP8230/60 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (637 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8230/60

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WAARSCHUWING: gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, wastafel of ander waterhoudend object. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat een paar minuten afkoelen. [. . . ] Alleen HP8232/34: de ionenfunctie wordt automatisch geactiveerd wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Alleen HP8233: als u de ionenfunctie wilt in- of uitschakelen, zet u de ionenknop ( ) op of . Dit is normaal en wordt veroorzaakt door de ionen die het apparaat produceert. (Alleen HP8233) Met de ultraslanke blaasmond wordt lucht meer geconcentreerd terwijl u uw haar droogt. 1 Om uw natuurlijke volume te versterken en uw krullen te handhaven, houdt u de droger verticaal vast om uw haar te drogen. 2 Steek de pennen zo in uw haar dat ze uw hoofdhuid raken om uw haar meer volume te geven vanaf de wortels. 3 Maak ronddraaiende bewegingen met het apparaat om de warme lucht door het haar te verspreiden. : geniet van een masserende functie met diffuser dankzij de verzorgende zachte pennen. » Berg het apparaat op een veilige, droge en stofvrije plaats op. Tryck på knappen för kall luft ( ) för kallt /34: Apparaten med jonfunktion ger extra glans Als u informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad). Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. [. . . ] 2 Zet de luchtstroomschakelaar ( ) op voor een zachte luchtstroom en langzame styling, of op voor een sterke luchtstroom en snel drogen. Tip: u kunt ook de turboknop gebruiken ( , alleen HP8233) voor een extra krachtige luchtstroom. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8230/60

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8230/60 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag