Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8230/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8230/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP8230/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP8230/00 te teleladen.


PHILIPS HP8230/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1273 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP8230/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] No utilice el aparato con las Mantenga las placas de calentamiento limpias y sin polvo ni productos para moldear el pelo, tales como espuma moldeadora, laca o gel. 2 a b c d e Uw haar ontkrullen Voorbereiding voor uw haar: Was uw haar met shampoo en conditioner. [. . . ] » 3 Garanti ve servis Tip Het wordt aangeraden de verwarmingsplaten te vergrendelen voor gebruik. 2 Kies de temperatuurinstelling voor uw haar, voor lage temperatuurinstelling, voor hoge temperatuurinstelling. » De ionenfunctie wordt geactiveerd wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Wanneer de functie is ingeschakeld, kunt u een speciale geur ruiken en een sissend geluid horen. Dit is normaal en wordt veroorzaakt door de ionen die het apparaat produceert. 5 Plaats het haar tussen de platen ( 6 de lok naar beneden (maximaal 5 seconden) vanaf de wortels naar beweging niet te stoppen. Om slag te creëren, roteert u de straightener langzaam in een ronddraaiende beweging naar binnen (of naar buiten). Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. Laat de hete verwarmingsplaten nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. Voorkom dat het netsnoer in aanraking komt met de hete delen van het apparaat. Houd het apparaat uit de buurt van brandbare voorwerpen en materialen als het is ingeschakeld. Dek het apparaat nooit af als het heet Gebruik het apparaat alleen op droog haar. Deze laag kan in Dit heeft echter geen invloed op de prestaties van het apparaat. [. . . ] Deze laag kan in Dit heeft echter geen invloed op de prestaties van het apparaat. Een door Philips geautoriseerd servicecentrum voor onderzoek of reparatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP8230/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP8230/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag