Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6579/30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6579/30. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6579/30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6579/30 te teleladen.


PHILIPS HP6579/30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1130 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6579/30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Houd de knoopbatterijen van de Smart Tweezers buiten het bereik van kinderen en huisdieren. -- Steek geen metaalhoudend materiaal in de aansluiting voor de epilator, om kortsluiting te voorkomen. [. . . ] -- Voorkom dat er metalen voorwerpen in aanraking komen met de batterijaansluitingen van de precisie-epilator en veroorzaak geen kortsluiting in de wegwerpbatterijen. Elektromagnetische velden (EMV) Deze epilator en precisie-epilator van Philips voldoen aan alle richtlijnen een voorschriften met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV). Algemeen -- Dit symbool betekent dat de epilator en de precisie-epilator geschikt zijn voor gebruik in bad of onder de douche en kunnen worden gereinigd onder stromend water. €3) -- De epilator en precisie-epilator zijn waterdicht en kunnen in bad of onder de douche worden gebruikt. de epilator kan om veiligheidsredenen alleen snoerloos worden gebruikt. De epilator werkt niet wanneer deze is aangesloten op een stopcontact. -- De adapter is voorzien van een automatische voltagekeuzeschakelaar en is geschikt voor een netspanning tussen 100 en 240 volt (50-60 Hz). Als u problemen hebt met het vinden van accessoires voor uw apparaat, neem dan contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. u vindt de contactgegevens in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. Nederlands 73 Scheerhoofd Als u het scheerhoofd twee keer per week of vaker gebruikt, adviseren we u de scheerunit na een of twee jaar te vervangen of als deze beschadigd is. Milieu -- Gooi de epilator en de precisie-epilator aan het einde van hun levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever deze in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om ze te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Epilator -- De ingebouwde accu’s van de epilator bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Verwijder de accu’s altijd voordat u de epilator inlevert bij een officieel inzamelpunt. [. . . ] Draai de epileerschijfjes met uw duim tot u het voorwerp dat de epileerschijfjes blokkeert, kunt verwijderen. 76 Nederlands Mogelijke oorzaak Oplossing De epilator is voorzien van een ingebouwde oververhittingsbeveiliging, waardoor wordt voorkomen dat hij te heet wordt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6579/30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6579/30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag