Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6579/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6579/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6579/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6579/00 te teleladen.


PHILIPS HP6579/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1617 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6579/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer u voor de eerste keer gaat harsen, raden we u aan het apparaat uit te proberen op een stukje huid met betrekkelijk lichte haargroei. Op deze manier kunt u wennen aan deze methode en kunt u de hars en de reinigingsdoekjes op uw huid testen om te zien of er ook een allergische reactie optreedt. Omdat de hars de haren met wortel en al uittrekt, kan uw huid enigszins gevoelig en wat rood en geïrriteerd zijn de eerste paar keer dat u het apparaat gebruikt. [. . . ] Mocht de huidirritatie na drie dagen niet verdwenen zijn, raadpleeg dan uw huisarts. 3 Zorg ervoor dat hij goed vastklikt, zodat hij niet los kan schieten (fig. Het opwarmlampje knippert rood terwijl het apparaat aan het opwarmen is (fig. Als de hars de gewenste temperatuur heeft bereikt, begint het opwarmlampje groen te knipperen. Benen: 1 Breng de hars aan door het apparaat langzaam in de haargroeirichting van de knie naar de enkel te bewegen (fig. 2 Breng een strip aan op de hars en wrijf stevig over de strip in de haargroeirichting. Zorg ervoor dat er aan de onderkant een klein stukje van de strip vrij blijft van hars (fig. 3 Pak de onderkant van de strip vast en trek hem zo snel mogelijk van de huid tegen de haargroeirichting in, d. Gebruik het apparaat niet zonder vooraf uw arts te hebben geraadpleegd wanneer uw huid geïrriteerd is of wanneer u spataderen of schrammen heeft. Mensen met een verminderde weerstand, bijvoorbeeld als gevolg van zwangerschap, suikerziekte, hemofilie of immunodeficiëntie, dienen ook eerst hun arts te raadplegen voordat ze dit apparaat gaan gebruiken. Spataderen of hemofilie) of een gevoelige huid heeft, kan harsen leiden tot blauwe plekken. Wacht 24 uur voordat u geharste delen van uw huid blootstelt aan de zon. 1 Als er wat hars is achtergebleven op de huid, breng de strip dan opnieuw aan, wrijf hem stevig op de huid en trek hem van de huid af. 2 Als er daarna nog harsresten op de huid zijn blijven zitten, verwijder deze dan met een reinigingsdoekje met amandelolie. 1 Trek de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat gaat schoonmaken. 2 Zet het apparaat rechtop en laat het afkoelen voordat u het gaat schoonmaken. [. . . ] 2 Zet het apparaat rechtop en laat het afkoelen voordat u het gaat schoonmaken. Verwijder harsresten met een reinigingsdoekje met amandelolie of met wat baby-olie. 3 Als de harscassette leeg is, verwijder hem dan samen met de roller en gooi beide weg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6579/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6579/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag