Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6567/30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6567/30. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6567/30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6567/30 te teleladen.


PHILIPS HP6567/30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9817 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6567/30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De nieuwe Philips Satin Intimate zorgt ervoor dat u veilig en gemakkelijk zo veel haar kunt verwijderen als u wilt. - Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het scheerapparaat dient te worden gebruikt. [. . . ] , Het oplaadlampje begint groen te knipperen om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen. De epilator voor intieme lichaamsdelen gebruiken De epilator wordt primair gebruikt om haren rond intieme lichaamsdelen bij de wortel te verwijderen. NEDERLANDS Epileertips - 71 Nat: We raden u aan te beginnen met epileren op natte huid, omdat water de huid ontspant en het epileren minder pijnlijk en zachter maakt. Uw huid moet echter wel geheel droog zijn wanneer u begint te epileren. We raden u aan om ‘s avonds te epileren, zodat de huid zich ‘s nachts kan herstellen. Als de haren langer zijn, raden wij u aan eerst te scheren en de kortere, teruggegroeide haren na 1 of 2 weken te epileren. 3 Neem een van de volgende houdingen aan: plaats een been op de badkuip 72 NEDERLANDS neem plaats op een stoel neem plaats in de badkuip 4 Trek de huid strak met twee vingers van uw vrije hand om de haren rechtop te laten staan. , Om uw huid te beschermen, helpt de veiligheidskap op de achterzijde van het epileerhoofd u om de epilator in de juiste hoek te houden. Trek de huid alleen strak in kleine gebieden en plaats de epilator alleen op een goed strakgetrokken huid. 5 Plaats het apparaat in een hoek van 90° op de huid tussen twee vingers en beweeg het apparaat langzaam tegen de richting van de haargroei in. nEDERLANDS 73 Tip: Epileer uw bikinilijn of onderarm zoals is aangegeven op de afbeelding. Trek de huid met uw vrije hand strak en beweeg het apparaat in verschillende richtingen om alle haartjes mee te pakken. [. . . ] Let op: Wees voorzichtig wanneer u een hamer gebruikt en vermijd gevaar. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6567/30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6567/30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag