Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6521

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6521. Wij hopen dat dit PHILIPS HP 6521 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6521 te teleladen.


PHILIPS HP 6521 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2142 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP 6521 QUICK START GUIDE (191 ko)
   PHILIPS HP 6521 (692 ko)
   PHILIPS HP 6521 QUICK START GUIDE (191 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP 6521

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] , Het oplaadlampje op de adapter gaat branden om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen (fig. [. . . ] Opmerking: Het oplaadlampje verandert niet van kleur en gaat niet uit wanneer het apparaat volledig is opgeladen. de levensduur van de accu optimaliseren Haaldeadapteruithetstopcontactwanneerdeaccuvolledigis opgeladen(ditduurtongeveer10uur). Laat het apparaat niet langer dan 24 uur op netspanning aangesloten zitten. Druk op de standkeuzeknop (1) en schuif de kam naar boven of naar beneden (2) om de gewenste stand in te stellen (fig. Maak de opzetstukken en de kammen schoon met het schoonmaakborsteltje of spoel ze af onder de kraan. 5 Maak de adapter en het handvat schoon met het schoonmaakborsteltje of met een droge doek. 1 Haal de adapter uit het stopcontact en trek het apparaatstekkertje uit het apparaat. als er een opzetstuk op het handvat is geplaatst , verwijder dan dit opzetstuk. [. . . ] als er een opzetstuk op het handvat is geplaatst , verwijder dan dit opzetstuk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP 6521

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP 6521 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag