Gebruiksaanwijzing PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS. Wij hopen dat dit PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS te teleladen.


PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1949 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Steek geen metaalhoudend materiaal in de aansluiting voor het apparaatstekkertje, om kortsluiting te voorkomen. Let op -- Dit apparaat is alleen bestemd voor het verwijderen van lichaamshaar onder de halslijn bij vrouwen: oksels, bikinilijn en benen. [. . . ] Uw huid moet echter wel geheel droog zijn wanneer u begint te epileren. -- We raden u aan de epilator te gebruiken vlak voordat u ‘s avonds naar bed gaat, omdat huidirritatie gewoonlijk gedurende de nacht verdwijnt. -- Epileren is gemakkelijker en aangenamer wanneer de haren een lengte hebben van 3-4 mm. Als de haren langer zijn, raden wij u aan eerst te scheren en de kortere, teruggegroeide haren na 1 of 2 weken te epileren. Epileren Opmerking: Als u nog nooit eerder hebt geëpileerd, begint u met het dubbele Wavy Massage-opzetstuk om het trekkende gevoel van epileren te minimaliseren. Opmerking: Om de oksels of bikinilijn te epileren, gebruikt u de opzetkap voor gevoelige gebieden, zodat er minder actieve epileerschijven worden gebruikt. 1 Steek de kleine stekker in de aansluiting aan de onderkant van het apparaat (1) en steek de adapter in het stopcontact (2). , , Het apparaat begint met snelheid II, de efficiëntste snelheid voor epileren. Opmerking: Als u snelheid I wilt gebruiken, drukt u een tweede keer op de aan/ uitknop. Snelheid I is geschikt voor gebieden met weinig haargroei, voor moeilijk te bereiken gebieden en voor gebieden waar zich botten direct onder de huid bevinden, zoals knieën en enkels. Nederlands 25 4 Trek de huid met uw vrije hand strak om de haren rechtop te doen staan. Plaats het epileerhoofd in een hoek van 90° op de huid, met de aan/uitknop in de richting waarin u het apparaat gaat bewegen. 5 Beweeg het apparaat langzaam over de huid, tegen de haargroeirichting in, terwijl u lichte druk uitoefent op het apparaat. 6 Druk een derde keer op de aan/uitknop om het apparaat uit te schakelen. [. . . ] 27 Het scrubborsteltje reinigen 1 Spoel het scrubborsteltje af onder de kraan, zo nodig met wat zeep of douchegel, en laat het drogen voor u het opbergt. Als u problemen hebt met het verkrijgen van de onderdelen, neem dan contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SATIN PERFECT PRECISION HP6574/20 PHILIPS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag