Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6495 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6495. Wij hopen dat dit PHILIPS HP 6495 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6495 te teleladen.


PHILIPS HP 6495 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (483 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP6495 (935 ko)
   PHILIPS HP 6495 (1010 ko)
   PHILIPS HP6495 (10692 ko)
   PHILIPS HP 6495 BROCHURE (522 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP 6495BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het meebewegende hoofd volgt iedere ronding van uw lichaam zodat iedere plek optimaal wordt gekoeld en de pijn wordt verminderd. Nieuw keramisch epileersysteem Dankzij het unieke keramische materiaal en de ergonomische vormgeving pakt het epileerhoofd meer haartjes, waardoor u tot wel 20% sneller* epileert. *In vergelijking met de Philips Satin Ice. Hypoallergene epileerschijfjes voor betere huidverzorging Het hypoallergene epileerhoofd vermindert de kans op allergische reacties en is extra zacht voor uw huid. Actief massagesysteem ontspant de huid Het geïntegreerde massagesysteem ontspant de huid en maakt de Satinelle Ice tot de zachtste Philipsepilator. Publicatiedatum 2011-02-02 Versie: 2. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP 6495

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP 6495 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag