Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6423

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6423. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6423 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6423 te teleladen.


PHILIPS HP6423 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1054 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP6423 (939 ko)
   PHILIPS HP6423 ANNEXE 1 (752 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6423

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het epileerhoofd is speciaal geschikt voor de benen en met het scheerhoofd onthaart u op een comfortabele manier de oksels en bikinilijn. De snel draaiende epileerschijfjes vangen zelfs de kortste haartjes ( 0, 5 millimeter!Na het epileren met de Satinelle 2 in 1 blijft uw huid wekenlang glad en onbehaard. [. . . ] Na het epileren met de Satinelle 2 in 1 blijft uw huid wekenlang glad en onbehaard. 1) A B C D E Epileerhoofd Beschermkap voor epileerhoofd Scheerhoofd Beschermkap voor scheerhoofd Aan/Uit schakelaar en snelheidskiezer O = Uit I = Normale snelheid || = Hoge snelheid Aansluitpunt voor apparaatstekker Apparaatstekker Snoer Stekker Borstel - Zet de Satinelle 2 in 1 onder een rechte hoek op de huid (fig. - Om de Satinelle 2 in 1 uit te schakelen zet u de aan/uit schakelaar in stand O (fig. Oksels en bikinilijn (scheren) Voor het ontharen van de gevoelige delen van het lichaam, zoals oksels en bikinilijn kunt u het scheerhoofd gebruiken. Met het scheerhoofd bereikt u een glad resultaat op een comfortabele en zachte manier. Beweeg het scheerhoofd rustig en met lichte druk over de huid, tegen de richting van de haargroei in (fig. Scheerhoofd en epileerhoofd plaatsen en verwisselen 10 11 U zult het meest profijt hebben van uw Satinelle 2 in 1 als u zich met het apparaat vertrouwd maakt. Doordat de haartjes met de haarwortels worden uitgetrokken, kan de huid wat gevoelig zijn na het eerste gebruik. Naarmate u de Satinelle 2 in 1 vaker gebruikt, zal dit verschijnsel verminderen. - Schakel de Satinelle 2 in 1 in door de gewenste snelheid te kiezen (fig. 5, 6): Snelheid - Kies snelheid | voor licht behaarde gedeelten, plaatsen die moeilijker bereikbaar zijn en delen waar het bot zich direct onder de huid bevindt (zoals knieën en enkels). - Trek de huid met uw vrije hand strak, zodat de haartjes goed rechtop staan (fig. Plaats na gebruik de beschermkapjes op het scheerhoofd en het epileerhoofd. - Scheerhoofd: smeer twee keer per jaar een druppeltje naaimachine-olie uit over beide tondeuses en de scheerkop. [. . . ] - Trek de huid met uw vrije hand strak, zodat de haartjes goed rechtop staan (fig. Plaats na gebruik de beschermkapjes op het scheerhoofd en het epileerhoofd. - Scheerhoofd: smeer twee keer per jaar een druppeltje naaimachine-olie uit over beide tondeuses en de scheerkop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6423

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6423 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag