Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6421

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6421. Wij hopen dat dit PHILIPS HP 6421 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6421 te teleladen.


PHILIPS HP 6421 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1054 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP 6421 (939 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP 6421

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op -- Gebruik het apparaat niet als een van de opzetstukken, kammen of het apparaat zelf beschadigd of kapot is, omdat dit tot verwondingen kan leiden. [. . . ] -- Spoel het apparaat niet af met water dat heter is dan douchetemperatuur (max. Naleving van richtlijnen -- Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). -- Dit apparaat voldoet aan de internationaal erkende IEC-veiligheidsvoorschriften en kan veilig onder de douche en in bad worden gebruikt en onder de kraan worden schoongemaakt (fig. Verwijder de batterijen altijd voordat u het apparaat afdankt en inlevert op een officieel aangewezen inzamelpunt (fig. Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Nederlands Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing grondig en bekijk de illustraties goed voor u het apparaat gebruikt. [. . . ] Nederlands Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing grondig en bekijk de illustraties goed voor u het apparaat gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP 6421

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP 6421 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag