Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6403

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6403. Wij hopen dat dit PHILIPS HP 6403 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6403 te teleladen.


PHILIPS HP 6403 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1106 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HP 6403 (1107 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP 6403

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Knip de adapter niet af om deze te vervangen door een andere stekker, aangezien dit een gevaarlijke situatie oplevert. -- Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. [. . . ] -- Om de huid te laten ontspannen, raden we u aan om na het epileren een vochtinbrengende crème aan te brengen. Het apparaat aansluiten 1 Steek het apparaatstekkertje in het 3 Trek de huid met uw vrije hand strak om de haren rechtop te doen staan. Plaats de epilator in een hoek van 90° op de huid, met de aan/uitknop in de richting waarin u het apparaat gaat bewegen (fig. 4 Beweeg het apparaat langzaam over de huid, -- Oksels en bikinilijn scheren U kunt het scheerhoofd gebruiken om de gevoelige delen van uw lichaam, zoals de oksels en de bikinilijn, te scheren. Met het scheerhoofd bereikt u op een aangename en zachte manier een glad resultaat. Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. €1) 1 Efficiëntie-opzetkap 2 Scheerhoofd 3 Epileerschijfjes 4 Epileerhoofd 5 Aan/uitknop -- O = uit -- I = normale snelheid -- II = hoge snelheid 6 Aansluiting voor apparaatstekkertje 7 Kleine stekker 8 Adapter Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. -- Gebruik het apparaat niet in de buurt van of boven een wasbak of bad gevuld met water (fig. 4 Trek de huid met uw vrije hand strak om de haren rechtop te doen staan. Plaats het apparaat in een hoek van 90° op de huid, met de aan/uitknop in de richting waarin u het apparaat gaat bewegen (fig. [. . . ] € 6 Plaats het epileerhoofd weer op het apparaat (1) en duw het in de richting van de pijlen op de achterzijde van het apparaat (2) tot het hoofd vastklikt (‘klik’) (fig. 3 Duw het scheerhoofd in de richting van de -- 4 Verwijder het scheerblad uit het 5 Maak het scheerblad, het messenblok epileringshodet (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP 6403

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP 6403 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag