Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6391/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6391/10. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6391/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6391/10 te teleladen.


PHILIPS HP6391/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13677 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6391/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. €1) 1 Precisietrimhoofd 2 Aan/uitknop 3 Kapje van batterijvak 4 Beschermkap 5 Trimkam (2 mm en 4 mm) 6 Precisietrimhulpstuk 7 Schoonmaakborsteltje 8 Pincet Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing grondig en bekijk de illustraties voor u het apparaat gebruikt. [. . . ] 70 Nederlands De precisietrimmer gebruiken Algemeen -- Wanneer u de precisietrimmer voor de eerste keer gebruikt, probeer deze dan eerst voorzichtig uit op een stukje huid waar u goed bij kunt. -- Zorg ervoor dat de precisietrimmer is uitgeschakeld wanneer u de instelbare trimkam of het precisietrimhulpstuk verwijdert of plaatst. -- Gebruikt u de trimkam, zorg er dan altijd voor dat deze plat op de huid ligt. -- Trek om een optimaal resultaat te bereiken de huid strak met de ene hand, terwijl u met de andere hand de precisietrimmer vasthoudt. Trimmen Gebruik het precisietrimhoofd voor het verwijderen of trimmen van haar op plekken waar u gemakkelijk bij kunt en waar u niet uiterst precies te werk hoeft te gaan, zoals: -- op het voorhoofd -- bij de bakkebaarden -- op de bovenlip Nederlands 1 Schuif de aan/uitknop omhoog om de precisietrimmer in te schakelen. 71 2 Plaats het precisietrimhoofd voorzichtig op de huid en beweeg het langzaam over de huid tegen de haargroeirichting in. 3 Trek de huid met de ene hand strak, zodat de haartjes rechtop staan. Opmerking: Zorg ervoor dat het precisietrimhoofd altijd volledig in contact is met de huid. Zeer nauwkeurig trimmen Met het precisietrimhulpstuk kunt u losse haren verwijderen op goed zichtbare en lastige plekken zoals de contouren van de wenkbrauwen. Opmerking: U kunt het precisietrimhulpstuk op drie verschillende standen zetten om makkelijker bij lastige plekken te komen. 2 Schuif de aan/uitknop omhoog om de precisietrimmer in te schakelen. 72 Nederlands 3 Plaats het precisietrimhoofd voorzichtig op de huid en beweeg het langzaam over de huid tegen de haargroeirichting in. Opmerking: Zorg ervoor dat het precisietrimhulpstuk altijd volledig in contact is met het gebied dat u wilt trimmen. Trimmen met kam De trimkam heeft twee verschillende kanten om wenkbrauwharen op twee verschillende lengten te trimmen (2 mm en 4 mm). [. . . ] Als u de batterijen weggooit, doe ze dan niet bij het huisvuil, maar lever ze apart in op een officieel aangewezen inzamelpunt voor batterijen. Verwijder de batterijen altijd voordat u het apparaat afdankt en inlevert op een officieel aangewezen inzamelpunt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6391/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6391/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag