Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6379/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6379/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6379/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6379/00 te teleladen.


PHILIPS HP6379/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (974 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6379/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het borsteltje Bgebruikt u om uw Ladyshave na elke scheerbeurt even schoon te maken. [. . . ] Met het snoer Csluit u uw Ladyshave aan op het stroomnet (210-240 V = 50 Hz). Spannen Sie Ihre Haut zwischen zwei Fingern, so daß die Härchen sich aufrichten, und führen Sie das Gerät langsam, unter nur leichtem Druck gegen die Haarwuchsrichtung. (Als u een gevoelige huid hebt, strooit u er een klein beetje talkpoeder over. ) Span de huid tussen twee vingers zodat de haartjes rechtop gaan staan en zet de Ladyshave zacht op de huid. Plaats de achterkant van het borsteltje op de aangegeven wijze tegen de zijkant van het scheerhoofd. - Fig 12 Na het schoonmaken legt u de scheerbladhouder (met het scheerblad naar beneden) op een vlak, schoon (tafel)blad. (De scheerbladhouder rust op zijn randen; het scheerblad raakt het tafelblad niet. ) Pak het gedeelte met de tondeuses vast zoals in de tekening wordt aangegeven. [. . . ] (De scheerbladhouder rust op zijn randen; het scheerblad raakt het tafelblad niet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6379/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6379/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag