Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6368/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6368/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6368/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6368/00 te teleladen.


PHILIPS HP6368/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1650 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6368/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat de batterijvak goed is gesloten als u de ladyshave nat gebruikt of als u deze schoonmaakt. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. [. . . ] Waarschuwing Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Let op Spoel het apparaat niet af met water dat heter is dan douchetemperatuur. Gebruik en bewaar het apparaat bij een temperatuur tussen 15°C en 35°C. Zorg ervoor dat uw handen en het apparaat droog zijn wanneer u de batterijen plaatst. Gebruik de scheerbladen en/of de opzetkam niet als deze beschadigd of kapot zijn, omdat dit verwondingen kan veroorzaken. Controleer altijd of het water niet te heet is om te voorkomen dat u uw handen verbrandt. Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het scheren en het bijknippen van haar bij mensen. Naleving van richtlijnen Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). 7 Plaats na het schoonmaken altijd de opzetkam op het apparaat om het scheerblad te beschermen (fig. Twee keer per jaar Smeer het scheerblad twee keer per jaar met een druppeltje naaimachineolie (fig. Opbergen Wanneer u de ladyshave niet gebruikt, kunt u deze in de douche ondersteboven aan de ophanglus ophangen. , Bevestig de ophanglus aan het apparaat zoals aangegeven op het plaatje (fig. Vervangen Als u de ladyshave twee keer per week of vaker gebruikt, raden we u aan de scheerbladen en het messenblok elke één à twee jaar te vervangen. Milieu - Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. - Batterijen bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Als u de batterijen weggooit, doe ze dan niet bij het huisvuil, maar lever ze apart in op een officieel aangewezen inzamelpunt voor batterijen. [. . . ] Als u de batterijen weggooit, doe ze dan niet bij het huisvuil, maar lever ze apart in op een officieel aangewezen inzamelpunt voor batterijen. Verwijder de batterijen altijd voordat u het apparaat afdankt en inlevert op een officieel aangewezen inzamelpunt. Garantie & service Als u informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6368/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6368/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag