Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6366/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6366/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HP6366/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP6366/00 te teleladen.


PHILIPS HP6366/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1650 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP6366/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Verwendung einer guten Nährcreme erhält die Elastizität der Haut und beugt einer vorzeitigen Bildung von Falten vor. Die Durchblutung der Kopfhaut wird gefördert, wodurch die Haare neuen Glanz erhalten. De scheerkop Abestaat uit een scheerblad dat de huid helemaal glad maakt en twee tondeuses die de lange haren knippen. [. . . ] Bescherm de scheerkop door hem na elk gebruik in de verpakking terug te leggen. Het borsteltje Bgebruikt u om uw Ladyshave na elke scheerbeurt even schoon te maken. In de stand "115" kunt u uw Ladyshave aansluiten op een stroomnet van 110-120 V (wisselspanning = 50 Hz) en in de stand "230" op een stroomnet van 220-240 V (wisselspanning = 50 Hz). - Zet ook de beschermkap weer op uw Ladyshave; hierdoor voorkomt u beschadigingen aan de scheerkop. 9-12) Besteed één of twee keer per jaar wat tijd aan onderhoud. Haal de scheerkop van de Ladyshave af en maak hem schoon met alcohol of met Philips Shaver Cleaner. Verdeel daarna op elke tondeuse en op het scheerblad een druppeltje naaimachine-olie met uw vinger (fig. Houd de scheerbladhouder steeds zo vast als op de tekeningen is aangegeven. Massage Wij adviseren u de hulpstukken K, L, M en N niet te gebruiken op de plaatsen waar de huid gezwollen, geïnfecteerd of beschadigd is, of als u last hebt van huiduitslag. Gebruik ze ook niet om pijn te verlichten, waar u de oorzaak niet van kent. De crèmeverdeler K is vooral geschikt voor het aanbrengen van vochtinbrengende, beschermende, voedende of andere crèmes. Doe een beetje crème op het hulpstuk en verdeel de crème met langzame, draaiende bewegingen gelijkmatig over het gezicht. Doordat het hulpstuk zacht kloppende bewegingen maakt, bent u er zeker van dat de crème diep in de huid wordt gemasseerd om zo het gewenste, cosmetische effect te bereiken. Een goede, voedende crème helpt niet alleen de huid soepel te houden, maar werkt ook mee om de voortijdige vorming van rimpels te voorkomen. Beweeg het hulpstuk vanaf de kin naar de slapen en vanaf het midden van het voorhoofd naar de zijkanten (zie fig. Hierbij wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor het haar wordt geholpen zijn natuurlijke glans terug te krijgen. [. . . ] Beweeg het hulpstuk vanaf de kin naar de slapen en vanaf het midden van het voorhoofd naar de zijkanten (zie fig. Hierbij wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor het haar wordt geholpen zijn natuurlijke glans terug te krijgen. Borstel het haar tegen de groeirichting in en masseer vervolgens met bewegingen vanaf de slapen naar de kruin en terug (zie fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP6366/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP6366/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag