Gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6366

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6366. Wij hopen dat dit PHILIPS HP 6366 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HP 6366 te teleladen.


PHILIPS HP 6366 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1658 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HP 6366

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. -- Steek geen metaalhoudend materiaal in de aansluiting voor het apparaatstekkertje, om kortsluiting te voorkomen. Let op -- Spoel de ladyshave niet af met water dat heter is dan douchetemperatuur (max. [. . . ] Let op: Oefen niet te veel druk uit op het dubbele scheerblad om beschadiging te voorkomen. Het apparaat gebruiken Zorg dat het apparaat volledig is opgeladen voordat u het voor de eerste keer gebruikt. Opmerking: U kunt de ladyshave niet gebruiken als het apparaat nog op het stopcontact is aangesloten. Scheren Opmerking: U kunt zowel nat als droog scheren met het apparaat. 1 Plaats het dubbele scheerblad en de geïntegreerde trimmer voorzichtig op de huid. Opmerking:Til bij het scheren van uw oksels uw arm op om de huid strak te trekken. 2 Beweeg het apparaat langzaam over de huid tegen de haargroeirichting in. Zorg dat de trimmer en het dubbele scheerblad altijd volledig in contact staan met de huid (fig. Opmerking: Als u het apparaat te snel over de huid beweegt, krijgt u geen glad resultaat. 66 Nederlands Tip: Als u nat scheert, krijgt u het beste resultaat door uw huid in te zepen met zeep of scheerschuim voordat u gaat scheren. € Let op: Breng nooit crème of schuim aan op uw huid voordat u begint met droogscheren. Schoonmaken en onderhoud Schakel het apparaat altijd uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. Schakel het apparaat nooit in terwijl u het schoonmaakt of als het knipelement niet op het apparaat is bevestigd. Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. Oefen geen druk uit op het dubbele scheerblad om beschadiging te voorkomen. 3 Duw de ontgrendelschuif voor het knipelement naar rechts (1) en verwijder het knipelement (2) (fig. [. . . ] 4 Knip de draden aan het einde van het handvat door en trek het binnenste deel naar buiten. Sluit het apparaat niet meer aan op netspanning nadat u de accu’s hebt verwijderd. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HP 6366

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HP 6366 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag