Gebruiksaanwijzing PHILIPS HF3506/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HF3506/05. Wij hopen dat dit PHILIPS HF3506/05 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HF3506/05 te teleladen.


PHILIPS HF3506/05 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4369 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HF3506/05

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De lichtintensiteit van de lamp neemt in de 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk toe tot het ingestelde niveau. De lamp bereidt uw lichaam op een aangename manier voor op het ontwaken op de ingestelde wektijd. Om nog aangenamer wakker te worden, kunt u natuurlijke wekgeluiden of de FM-radio (alleen HF3505) als wekgeluid instellen. [. . . ] 3 Druk nogmaals op de aan/uitknop voor licht om de lamp uit te schakelen. opmerking: Het lichtniveau kan worden aangepast wanneer het licht aan/uit is. De tijdindeling instellen U kunt schakelen tussen de 24-uurs- en de 12-uursmodus. wanneer de 12-uursmodus is geactiveerd , verschijnt PM of AM op het display. Opmerking: Om naar de 24-uursmodus over te schakelen, houdt u de klokknop nogmaals langer dan 2 seconden ingedrukt. De wekfunctie instellen Als u de wekfunctie instelt, kiest u een wektijd en (alleen bij HF3505) het type geluid waarmee u wilt worden gewekt. de wekfunctie is geactiveerd wanneer het weksymbool zichtbaar is op het display. De lichtintensiteit neemt langzaam toe tot het gekozen niveau tijdens de laatste 30 minuten voor de ingestelde wektijd. alleen HF3505: Het lichtniveaubereik is 1-10 en het volumeniveaubereik 1-10. Alleen HF3500: Het lichtniveaubereik is 1-10 en er is geen volumeregeling voor dit type apparaat. Als dit niet het geval is, druk dan nogmaals op de alarmknop om de wektijdmodus te openen. Tip: Houd de + of - knop langer dan 2 seconden ingedrukt om de cijfers sneller te laten op- of aflopen. 3 Druk op de alarmknop om uw keuze te bevestigen of wacht 5 seconden. Opmerking: Het alarmpictogram verschijnt op het display om aan te geven dat het alarm is ingeschakeld. Wanneer u het alarm wilt uitschakelen voor de volgende dag of voor het alarm afgaat, drukt u opnieuw op de alarmknop. U kunt de lamp uitschakelen door op de aan/uitknop voor licht te drukken. opmerking: Het weksignaal (geluid en/of licht) stopt automatisch na 90 minuten. NEDERLANDS 57 Het wekgeluid instellen (alleen HF3505) U kunt een van de volgende geluiden kiezen door de functie te schakelen tussen: -- Geluid I -- Geluid II -- Radio Opmerking:Wanneer u naar een nieuw wekgeluid of de radio overschakelt, wordt er 5 seconden een voorbeeld van dat geluid of de radio afgespeeld. [. . . ] NEDERLANDS Schoonmaken en onderhoud 59 Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. verwijder regelmatig stof van de buitenkant van het apparaat met een droge doek. 1 Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HF3506/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HF3506/05 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag