Gebruiksaanwijzing PHILIPS HF3500/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HF3500/01. Wij hopen dat dit PHILIPS HF3500/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HF3500/01 te teleladen.


PHILIPS HF3500/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4539 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HF3500/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De lichtintensiteit van de lamp neemt in de 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk toe tot het ingestelde niveau. De lamp bereidt uw lichaam op een aangename manier voor op het ontwaken op de ingestelde wektijd. [. . . ] wanneer de 12-uursmodus is geactiveerd , verschijnt PM of AM op het display. Opmerking: Om naar de 24-uursmodus over te schakelen, houdt u de klokknop nogmaals langer dan 2 seconden ingedrukt. De wekfunctie instellen Als u de wekfunctie instelt, kiest u een wektijd en (alleen bij HF3505) het type geluid waarmee u wilt worden gewekt. de wekfunctie is geactiveerd wanneer het weksymbool zichtbaar is op het display. De lichtintensiteit neemt langzaam toe tot het gekozen niveau tijdens de laatste 30 minuten voor de ingestelde wektijd. alleen HF3505: Het lichtniveaubereik is 1-10 en het volumeniveaubereik 1-10. Alleen HF3500: Het lichtniveaubereik is 1-10 en er is geen volumeregeling voor dit type apparaat. Als dit niet het geval is, druk dan nogmaals op de alarmknop om de wektijdmodus te openen. Tip: Houd de + of - knop langer dan 2 seconden ingedrukt om de cijfers sneller te laten op- of aflopen. 3 Druk op de alarmknop om uw keuze te bevestigen of wacht 5 seconden. Opmerking: Het alarmpictogram verschijnt op het display om aan te geven dat het alarm is ingeschakeld. Wanneer u het alarm wilt uitschakelen voor de volgende dag of voor het alarm afgaat, drukt u opnieuw op de alarmknop. [. . . ] verwijder regelmatig stof van de buitenkant van het apparaat met een droge doek. 1 Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HF3500/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HF3500/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag