Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7854/80 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7854/80. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7854/80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7854/80 te teleladen.


PHILIPS HD7854/80 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9539 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7854/80QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 3 4 Sollte die Maschine nicht funktionieren, wiederholen Sie die Schritte 1 bis 6. [. . . ] 5 6 7 8 A Doorspoelen na elk gebruik met de CLEAN-knop 1 Druk op de knop . En  Het water in het waterreservoir wordt door de machine gespoeld en de boiler wordt met water gevuld. Dit proces stopt automatisch, onderbreek het niet 2 3 4 Als de machine niet werkt, herhaalt u stap 1 tot en met 6. B Alle onderdelen schoonmaken na het laatste gebruik van de dag 1 2 3 4 Vul het waterreservoir met water. Plaats de -padhouder en één pad (voor zwarte koffie en koffievarianten met melk). Als u een koffievariant met melk wilt maken, vul dan het melkreservoir 5 6 1 Ga door met stap 9 als u zwarte koffie wilt zetten. [. . . ] Bevestig het deksel weer, plaats de melk­ reservoirunit in de machine en druk de hendel omlaag. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7854/80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7854/80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag