Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7825/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7825/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7825/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7825/90 te teleladen.


PHILIPS HD7825/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5345 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7825/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het water in het waterreservoir wordt door de machine gespoeld en de boiler wordt met water gevuld. [. . . ] Zwarte koffie, cappuccino, latte macchiato of caffè latte zetten Plaats de q-padhouder en één pad (voor zwarte koffie en koffievarianten met melk). Als u een koffievariant met melk wilt maken, vul dan het melkreservoir. Til de hendel omhoog en verwijder de melkreservoirunit uit de machine. Vul het melkreservoir met koude melk (5-8°C) tot het juiste niveau. A Doorspoelen na elk gebruik met de CLEAN-knop Til de hendel omhoog en verwijder de melkreservoirunit uit de machine. Maak het melkreservoir, het melkreservoirdeksel en de melkbuis in de afwasmachine schoon (aanbevolen) of in warm water met afwasmiddel. Duw de stoominlaat terug in het deksel, bevestig de melkbuis stevig aan het koppelstuk van het melkreservoirdeksel en sluit het klepje van melkreservoirdeksel. Bevestig het deksel weer, plaats de melkreservoirunit in de machine en druk de hendel omlaag. [. . . ] Duw de stoominlaat terug in het deksel, bevestig de melkbuis stevig aan het koppelstuk van het melkreservoirdeksel en sluit het klepje van melkreservoirdeksel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7825/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7825/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag